מהם הפרמטרים לבחירת חברת קייטרינג?

בין אם יש לכם אירוע או שאתם אחראים על הפקת אירוע ובין אם מדובר בארוחת חג או ארוחה משפחתית גדולה שפשוט לא מתחשק לכם לבשל, אתם צריכים לבחור חברת קייטרינג. לבחור ולא למצוא כי למצוא זה מאוד קל. כותבים ‘חברת קייטרינג’ במנוע החיפוש ועולות לכם אין סוף תוצאות. אבל איך בוחרים מביניהן? איך מחליטים איזו חברת קייטרינג היא הטובה ביותר וכדאי לשכור את שירותיה? טוב ששאלתם, אספנו מספר פרמטרים עבורכם בכדי לסייע לכם בהחלטה החשובה הזו.

מהם הפרמטרים לבחירת חברת קייטרינג?

  1. גודל האירוע ומספר המוזמנים- כדאי מאוד לוודא שחברת הקייטרינג שבחרתם יודעת כיצד להתאים את השירותים שלה למספר המוזמנים- אם מדובר באירוע רק משתתפים לא כדאי לשכור את השירותים של חברה שמתמחה בעיקר באירועים קטנים ואין לה ניסיון עם אירועים גדולים עם הרבה משתתפים.
  2. מגוון ומבחר- וודאו שחברת הקייטרינג שבחרתם מכינה מגוון של מאכלים ומבחר תבשילים שיכולים להחזיק אירוע ושלא תתקעו עם שתיים שלוש מנות באירוע עצמו. כמו כן אם אתם מעדיפים סוג מסוים של אוכל כדאי לכם לכוון את הבחירה לחברת קייטרינג שמכינה את סוג האוכל הזה ומתמחה בו ומכינה אותו בצורה הטובה ביותר וגם בסוג האוכל (איטלקי, הודי…) היא מגוונת ומשקיעה.
  3. שירות- הרבה חברות קייטרינג יודעות לפרסם באינטרנט את עצמן אבל השאלה האמיתית היא האם הן עומדות מאחורי הפרסום. בשביל לדעת אם השירות של אותה חברה טוב כדאי לבדוק שני דברים- האחד הוא לשאול אנשים אובייקטיביים אשר חוו את השירות שלהן ויכולים להמליץ או לא להמליץ באמת על השירות של אותה חברה. הדרך השנייה אם כי מעט מאוחרת מדי היא לחוות את השירות. או באירוע שלכם אך זה באמת מאוחר מדי או להגיע לאירוע אחר שלהם ולראות איך הם מספקים שירות.
  4. הגשה- האוכל יכול להיות הכי טעים שטעמתם אי פעם- אבל האורחים שלכם לא ידעו את זה עד שיטעמו אותו- וגם אתם לא. ההגשה היא חלק מאוד חשוב בעניין של בחירת קייטרינג- כי ידוע שהעין אוכלת קודם. אז כדאי להשקיע בהגשה ולכן מאוד חשוב לבחור בחברה שדוגלת בהקפדה על כל הדברים הקטנים והגדולים- ושלא תגיש את האוכל בכלים חד פעמיים או בצורה מזלזלת שתגרום לאנשים לא לרצות אפילו להתקרב לשולחן שלא לומר לנסות ולטעום.
  5. סדר וניקיון- לא פחות חשוב מההגשה זו דרך ההגשה- לוודא שהכל נקי ומסודר ומוגש בצורה מקצועית. לאורך כל האירוע למלא את הכלים, לנקות מסביב וגם כמובן לאחר האירוע להשאיר את המקום כאילו לא היה בו כלל אירוע (בעיקר אם הוא התקיים בבית שלכם) כל אלה חשובים ביותר- אל תוותרו עליהם וכמובן לשים לב שהמקום נקי מחרקים ומזיקים ושיש אישורים שנעשו הדברה בתל באביב מקצועיים.

גולשים נוספים התעניינו גם דוכני אוכל מיוחדים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות